Waarvoor kan ik raamstickers allemaal gebruiken?

Raamstickers kan je voor veel verschillende doeleinde gebruiken. We leggen ze hieronder graag aan je uit.

Verjaardag raamstickers

Wat is er leuker dan dat de hele straat ziet dat er feest is. Het is natuurlijk voor de visite ook super tof om aan te komen bij een gezellig versierd raam. Het feest start dan meteen. Onze verjaardag raamstickers zijn in verschillende thema’s. Zo hebben we raam stickers met regenboog thema, vlaggetjes en ballonnen, unicorn, taart en panter. Zit jou thema er niet tussen stuur ons vooral een berichtje. We denken graag met je mee. De stickers zijn te bestellen in 6 kleuren.

Geboorte raamstickers

Een geboorte van een kleine pretletter schreeuw je het liefst van de daken. Of van je raam. Dat laatste kan heel goed met onze geboorte raamstickers. De stickers te bestellen in 6 kleuren. We hebben vele verschillende soorten. Zit jou wens er niet tussen stuur ons vooral een berichtje. We denken graag met je mee.

Huisjes raamstickers

Vooral in de winter zie je ze veel op de ramen. De gezellige huisjes raamstickers. Het maakt het zo gezellig op het raam. De stickers kunnen aangevuld worden met verschillende thema’s zoals lente, pasenSinterklaas en kerst. Het is ideaal dat de stickers statisch zijn en je dus gemakkelijk na de Sinterklaas de kerst stickers opplakt.

© 2020 - 2021 Mamapret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel