Daar sta je super blij met een positieve zwangerschapstest in je handen! Kort op dit moment gewacht of lang het vertellen aan de buitenwereld blijft een bijzonder moment. Dit wil je het liefst van de daken schreeuwen maar je wacht nog even met het vertellen. Je wilt het op een leuke en orginele manier vertellen. Maar hoe?

Er zijn verschillende mogelijkheden en hieronder lichten wij er drie voor je uit.

  1. Echo

Je kan gebruik maken van de echo en hiermee het prachtige nieuws vertellen. Plaats de echo in een fotolijstjes en geef deze ingepakt aan degene aan wie je het vertellen. 

  1. T-shirt

Wil je het vertellen voordat je een echo hebt gehad of wil je iets anders gebruiken dan de echo dat kan! Geef bijvoorbeeld een bedrukt T-shirt cadeau dat verteld dat er een wonder in je buik groeit. Je hebt diverse T-shirts met verschillende opdrukken. Hoe leuk is als jou kleintje straks met T-shirtje aan heeft dat jij cadeau hebt gegeven om het te vertellen.

  1. Cadeautje

Wil je alleen een hint geven dan kan je gebruik maken van andere cadeautjes. Je kan bijvoorbeeld een mooi kaart geven met een tekst daarin die alleen een hint geeft. Of een cadeau dit op zich zelf een hint is bijvoorbeeld een luieretui.

Voldoende leuke tips hoop en geniet vooral van het moment, de reactie en de liefde die daarbij komt.

© 2020 - 2021 Mamapret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel