Is je kind jarig in deze coronaperiode dan is het natuurlijk meer dan jammer en eigenlijk gewoon *&#$! De verjaardag van je kind is en blijft een bijzonder moment. Om jouw jarige job deze dag toch een super verjaardag te geven en in het zonnetje te zetten hebben wij wat ideeën bedacht! Haal confetti, taart en heel veel slingers in huis en vier het. Want vooral deze coronatijd moet je echt zelf de slingers ophangen en overal van genieten!

Feestbus!

Regel een busje, kleine camper of gebruik je eigen auto. Versier de auto met slingers, confetti en ballonnen! Zorg wel dat jij niet de beurt hebt om de auto schoon te maken! Laad de achterbak in met leuke goodybags of bijvoorbeeld bellenblazen voor de kinderen en koek of iets anders lekkers voor de volwassen. Je stapt in de auto en rijdt zelf langs de visite. Bericht van te voren even met de visite zodat je niet voor een dichte deuren staat. Bij de visite blij je buiten en deel je de goodybags en het lekkers uit.

Drive of walk tru  (niet volgens de huidige coronaregels)

Versier de voortuin en plaatst bijvoorbeeld een partytent. Zet buiten op tafel koffie, thee, en wat lekkers neer. Leuke goodybags voor de kinderen en wil je ze geen drinken aanbieden stop dan een pakje sap, zakje thee en oploskoffie een de goodybag voor thuis. Laat iedereen op een afgesproken tijd langs komen en je jarige job heeft een dag vol feest!

 

Felicitatiefilm

Laat iedereen een korte film opnemen waarop ze de jarige feliciteren.  Monteer dit achter elkaar en je hebt een hele leuke felicitatiefilm! Speel deze film af op de grote dag en je hebt een geweldig moment!

 

Felicitatiepost

Post is altijd leuk! Plaats voor de verjaardag een oproepje op socialmedia en bericht vrienden en familie. Laat iedereen vooraf een kaartje of iets anders opsturen en je hebt een heerlijk uitpak moment op de dag zelf.

 

Kinderpartijtje

Kinderen mogen wel in grotere groepen bij elkaar komen. Nodig kinderen uit en maak er een gezellige ochtend van! Hierover staat een blog online. Toen heb ik een Sinterklaasochtend georganiseerd. Deze kan je ook gebruiken om een verjaardagspartijtje te organiseren.

Klik hier voor het blog! 

Digitale visite

Nodig iedereen uit om op dezelfde tijd achter de laptop te kruipen. Stuur hiervoor vooraf een uitnodiging die je makkelijk kan maken via bijvoorbeeld Zoom. Je kan dit nog leuker maken door de dag ervoor bij iedereen en taartje of cupcake te brengen die zij kunnen eten tijdens het digitale moment. Digitale feest open, lekker taart eten en genieten! Zing met zijn alle verjaardagliedjes en het feest is compleet!

 

 

© 2020 - 2021 Mamapret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel