Ik zie haar nog zo staan. In mijn deuropening, ik ben zwanger! Nu wordt jij het ook. Ja hoor, nou we zullen zien. Deze avond is alweer dik 2 jaar geleden en ze had gelijk. Daphne zei altijd als ik zwanger ben wordt jij het ook. Wellicht was het ook wel zo en had ik voor mijzelf een blokkade gemaakt om nooit meer zwanger te zijn als Daphne dat niet is. Je hoofd kan gekke dingen doen en daarom geloof ik dat ook echt. Maar goed ze had gelijk en uiteindelijk zat ik een maand later met een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Een fantastische zwangerschap volgde. Voor de keizersede was ik erg bang maar wat was deze een fijne. Alles ging perfect en al snel lag Bo blakend van gezondheid in mijn armen. Ik heb haar vanaf de geboorte meteen vast mogen houden. Kon in haar oortje fluisteren hoeveel in van haar hield en intens genieten van onze eerste momenten samen. Een bevalling zoals deze hoort te zijn. Met roze wolken en gouden randen.

De weken daarna gingen voorspoedig maar helaas werd Bo met vijf weken heel erg ziek. RS. We hebben twee weken in het ziekenhuis gelegen en ze moest vechten voor een beetje zuurstof in haar lijfje. Ik kan aan deze periode dan ook nog steeds niet zonder tranen terug denken. Dat kleine lijfje, wat had ze het zwaar. Helaas waren het precies de weken van kerst en oud en nieuw waardoor alles nog zwaarder viel. Maar gelukkig kwamen we eruit en gingen we weer verder met genieten. Een echte baby is Bo nooit geweest. Ze was heerlijk stevig en groeide als kool.

En nu … alweer bijna twee jaar voorbij en wat geniet ik iedere dag van je! Je bent een echte boef en zo anders dan je grote zus. Saar moet nog steeds voor het eerst in haar leven op de grond gaan liggen gillen maar die truc heb jij al haarfijn door.  Kastdeurtjes met haakjes zijn geen blokkade voor jou en je opent dan ook alles wat je wilt. Je hebt een heerlijke eigen wil en af en toe ben ik blij als het zeven uur is. Je bent net zo sterk als je vader en lijkt dan ook enorm op hem. Ik ben benieuwd wat het komende jaar voor ons in petto heeft. In ieder geval weet ik zeker dat ik enorm ga genieten. Mijn beloften om meer rust te nemen ga ik nog meer waar maken. Want wat vliegen de dagen voorbij met jou en Saar om mij heen. Je groeit veel te snel en ik wil dan ook iedere dag genieten van je dat je nog een beetje kleiner bent dan morgen. Dat je mijn hand nog wilt vasthouden en we samen avonturen beleven. Op naar weer een prachtig jaar mijn lieve Bo! Ik heb er zin in! 

© 2020 - 2021 Mamapret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel