Achtergrond blur afbeelding

 

18 februari 2006 zit ik gespannen thuis. Het is een paar minuten voor de eerste ontmoeting met mijn man. Een blind date geregeld door mijn tweelingzusje en haar vriend. De date was super leuk en wij sms'en de hele week door. De zaterdag daarna spreken we af dat hij mij ophaalt en gaan wij door naar zijn huis. Hierna volgt de eerste ontmoeting met zijn ouders. Zeer lieve mensen die mij warm ontvangen. Die avond krijgen wij verkering en ons leven is gestart.

Wat wij dan nog niet weten is dat wij een ruig en hard leven tegemoet gaan met zeker prachtige zonnige momenten maar ook met grote donderwolken.

In 2008 kopen wij samen ons eerste appartement en veranderen wij beide van baan. Natuurlijk heeft onze relatie ups en downs maar liefde overheerst. Wij genieten van ons eigen plekje en beginnen in 2012 aan het grootste avontuur samen; wij stoppen met de pil.

Mei 2014 sta ik met een positieve zwangerschapstest in de badkamer. Super tof! Vooral omdat mijn schoonmoeder de diagnose kanker heeft gekregen en wij hopen dat dit haar kracht geeft om te strijden. Op 14 augustus zoeken wij samen met mijn schoonouders een kamertje uit voor de kleine baby en op 15 augustus horen wij terwijl wij 15 weken zwanger zijn dat ons wonder is overleden.

Als ik weer hersteld ben van de curettage gaan wij vol goede moed weer beginnen. Helaas gaat mijn schoonmoeder steeds minder goed en de druk om voor haar overlijden zwanger te worden is te groot. Het lukt niet en in november 2015 overlijdt mijn schoonmoeder. De maand na haar overlijden zijn wij zwanger. Een echt geschenk uit de hemel.

Inmiddels is ook mijn schoonvader gediagnosticeerd met kanker en we hopen dat hij ieder geval wel ons kindje mag zien en vasthouden. Maar drie weken voor de bevalling zitten mijn man en ik op de begrafenis van mijn schoonvader. Hij is toch nog plotseling overleden.

Daar zat mijn man na de geboorte van Julia en hij kon alleen maar zijn zus te bellen. Zijn ouders overleden en met zijn broer geen contact. Het grootste geluk dat je wilt delen niet kunnen delen. Dat doet pijn. 

Als je dit leest verwacht een verdrietige man te hebben. Een vader die treurig is maar niets is minder waar.

Hij is lief, zorgzaam, huis papa en een echte familie man! Natuurlijk heeft hij zijn moeilijke dagen en vindt dan zijn rust in het gamen en dat is ook goed.

Liefde, blijf vooral altijd wie je bent. De papa en man die met een gevulde rugzak van het verleden zijn toekomst niet laat beïnvloeden. 

© 2020 - 2021 Mamapret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel