Achtergrond blur afbeelding

 

Door facebook scrollend kom ik een artikel tegen 'van wieg tot graf'. Een man is overleden en laat 3 jonge kinderen na. Hij heeft alles uit zijn leven gehaald maar is helaas overleden. Geboortejaar 1986, 1986 is ook mijn geboortejaar.  

Het blijft door mijn hoofd spoken omdat ik altijd zeg later als ik ouder ben wil ik een bed&breakfast met feestzaal, ruimte voor kinderpartijtjes en nog veel meer! Maar met dit artikel in gedachten denk ik steeds vaker moet ik niet nu al mijn dromen waar gaan maken? 

Angst is het gene dat mij hierin tegenhoudt. Maar ook mijn huidige baan. Nu heb ik zekerheid, vast contract en een vast inkomen. Nu is er bij mijn huidige baan een hele kleine kans op reorganisatie. Iedereen zou denk schrikken maar ik dacht 'Een optie dichterbij mijn droom!'.  Een droom naar; of een andere baan of een eigen bedrijf. En dan gelijk  een bed&breakfast of eerst nog een kleinere stap daarvoor? 

Met het bericht  in mijn gedachten denk ik steeds meer waarom uitstellen? Waarom niet nu de sprong wagen! 

Ik ga tijdens mijn komende vakantie eens goed nadenken over wat ik wil, wat mij gelukkig maakt en wat nu echt mijn droom is om te durven en te doen.  

Heb jij tips waarmee ik mijn vraag kan beantwoorden?

© 2020 - 2021 Mamapret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel