Strijkapplicaties

De strijkapplicaties zijn zeer gemakkelijk op een kledingstuk of katoenen tas naar keuze te strijken. We sturen een duidelijke handleiding bij de bestelling mee. Deze handleiding vind je ook hier

De applicities zijn te bestellen in de maten 15 cm en 20 cm. 

Je kunt uit vele kleuren kiezen; 

Verjaardag 

Hoe leuk is het om het verjaardag T-shirt van je kleine pretletter zelf te maken. Dat doe je makkelijk met onze strijkapplicatie. Wij hebben voor diverse leeftijden applicaties. Staat de leeftijd die je zoekt er niet tussen? Of heb je een bepaald thema? Bericht ons en wij kijken samen naar de mogelijkheden. 

Zwangerschap en geboorte

Een heerlijke tijd om zelf creatief te zijn voor dat prachtige eerste T-shirt of misschien wel de geboorte aankondiging! 

Regenboogbaby's

Voor alle baby's die nog meer liefde komen geven!

Familie

T-shirts voor de liefste tantes, beste oma's of stoerste opa's en ooms maak je gemakkelijk met onze familie strijkapplicaties. 

Quotes

Voor alle stoere pretletters! Staat jou qoute er niet tussen? Stuur ons even een berichtje en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Namen 

Toffe, stoere en chique namen staan allemaal prachtig op een door jou zelf gemaakt T-shirt. Super leuk voor op de achterkant van een shirtje. 

Cijfers

Cijfers zijn zeer leuk om op de achterkant van een verjaardag T-shirt, trui of jurk te strijken. 

 

© 2020 - 2021 Mamapret | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Niet in combinatie met andere acties geldig.